I Love Failure Oradea -HOPE

12 December, 18:00
Sinagoga Sion, Strada Independenței 22, Oradea


Achiziționează biletul până la data de 1 decembrie și beneficiază de oferta noastră promoțională Early Bird. Numărul biletelor este limitat!


Alătură-te comunității și descoperă cum poți să mergi mai departe cu demnitate chiar și atunci când eșecul apare în calea ta. 

Bilet Elevi/studenti Acces la eveniment
Preț bilet
Pret: 150 Lei
SOLD OUT
Bilet normal Acces la eveniment, apă, vin, cafea, gustare
Preț bilet
Pret: 220 Lei
Ati atins cantitatea maxima permisa de organizator pentru o rezervare.
Număr locuri
Ultimele 5 locuri disponibile
Bilet VIP Acces la eveniment, apă, vin, cafea, gustare
Oportunitatea de networking cu speakerii
după eveniment la cină
Preț bilet
Pret: 350 Lei
Ati atins cantitatea maxima permisa de organizator pentru o rezervare.
Număr locuri
Ultimele 4 locuri disponibile

Achiziționează biletul până la data de 1 decembrie și beneficiază de oferta noastră promoțională Early Bird. Numărul biletelor este limitat!


Alătură-te comunității și descoperă cum poți să mergi mai departe cu demnitate chiar și atunci când eșecul apare în calea ta. 

Detalii eveniment

I Love Failure Hope vine la Oradea pentru prima dată pe 12 decembrie. Petrece aproximativ câteva ore magice alături de speakeri de renume din domenii precum antreprenoriat, medicină, teatru, sport, psihologie, dezvoltare personală și descoperă ce te învață eșecul în drumul către succes, într-o locație de vis, Sinagoga Sion.

Teama de eșec este cel mai mare obstacol care te împiedică să-ți atingi obiectivele și să-ți urmezi visurile? Cum reacționezi în cazul unui eșec în business? Cum reacționez în cazul unui eșec în viața personală? Ai tendința de a te simți descurajat sau neputincios în cazul unui eșec? Simți nevoia să ai în spatele tău un grup de oameni care să te susțină și să fie alături de tine dacă ai un eșec? 

Toate aceste stări și emoții sunt normale și speakerii ne vor dezvălui cum au reușit ei să treacă peste înfrângeri și să le privească într-un mod pozitiv. Dacă ești curios cum poți să treci peste primul instinct de a te ascunde în casă și a închide telefonul, vino alături de noi să descoperim împreună cum au reușit ei să vadă eșecul ca o parte vitală a succesului.

 

De ce să participi la un eveniment despre eșec?

 • Să elimini teama de eșec care te împiedică să-ți atingi obiectivele;

 • Să înveți să ții sub control anxietatea socială;

 • Să descoperi că este normal să greșești și că există tehnici pentru a nu lăsa fricile să te limiteze;

 • Să cunoști oameni pasionați din comunitatea orădeană care sunt pasionați de această temă;

 • Să asculți povești motivaționale care să te inspire și să te ajute să vezi eșecul dintr-o altă perspectivă. 


Moderatorul serii va fi Bob Rădulescu care va crea o atmosferă vibrantă și plină de energie pe tot parcursul evenimentului. Bob este un povestitor deosebit, cu o imaginație incredibilă și un umor autentic. 

 

Speakers:

 1. Mihai Leu - primul campion mondial la box profesionist

 2.  Magitot - omul care a reușit în mod unic să amestece magia cu actoria

 3. Tedy Necula - regizor, speaker motivațional și producător de filme și reclame inspiraționale

 4. Daniel Leș - maestru în arta ceramicii figurative și a olăritului

 5. Cosmin Răileanu - antreprenor de succes cunoscut pentru participarea sa la „Imperiul Leilor”

 6. Corina Lupău - psiholog clinician, psihoterapeut și doctor în medicină

 7. Tibi Ușeriu - ultramatonist, de trei ori câștigător al Maratonului Arctic Ultra 6633

 8. Dan Vodnar - profesor universitar, prorector responsabil cu cercetarea în cadrul USAMV Cluj

 9. Marius Balogh - campion mondial și golgheter al naționalei României de minifotbal al Campionatului Mondial

 10. Robert Diaconeasa - influencer cu o vastă experiență în media

 11. Betty Darabont - Absolventă de Economie și Management în Italia cu masterat în viticultură și enologie în Franța și Germania, trecută prin două multinaționale și printr-un think-tank care studiază schimbările climatice

 

Data – 12 decembrie 2023, 18:00 - 21:30

Locație – Sinagoga Sion (str. Independenței, nr. 22)

 

Agendă eveniment:

18.00 - sosirea participanților, vin, finger food, networking

18:30 - discursurile despre eșec + Q&A după fiecare discurs

21.30 - networking, distracție, vin, finger food


Cumpără-ți biletul ACUM


Achiziționează biletul până la data de 1 decembrie și beneficiază de oferta noastră promoțională Early Bird. Numărul biletelor este limitat!


Alătură-te comunității și descoperă cum poți să mergi mai departe cu demnitate chiar și atunci când eșecul apare în calea ta. 

 

SPEAKERI

 

Robert Diaconeasa este jurnalist, om de televiziune și expert în comunicare, cu 19 ani de experiență în industria media. Activitatea sa online și offline se concentrează mult în jurul familiei, alături de care se implică în foarte multe proiecte care au la bază educația. Că vorbim despre citit, despre responsabilitatea față de mediu, de acțiuni caritabile pentru copiii din medii defavorizate, Robert este un reper în industrie, proiectele sale având un impact pozitiv real pentru mai mult de 15.000 de copii din România. Iubește copiii și pune accent pe inteligența lor emoțională, pornind chiar de la nevoile propriilor copii, mergând până la cei din toată România, pe care vrea să îi învețe cât de important este să își identifice emoțiile, să le înțeleagă, să le dea curs și să le folosească spre a deveni varianta lor cea mai bună. 

 


Cosmin Răileanu este fondatorul brandului Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro, un concept unic în România ce a fost lansat în 2014 cu scopul de a revoluționa comerțul clasic cu materiale de construcții. Vindem-ieftin.ro este expresia celei mai puternice revoluții în domeniul comerțului cu materiale de construcții din ultimii 100 de ani. Inovația lui Cosmin Răileanu în afacerea de vânzare de materiale de construcții este scurtarea lanțului de distribuție.Vindem-ieftin.ro elimină costurile mari de logistică, stocare și manipulare multiplă. Compania face direct legătura dintre fabrică și clientul final, fără ca produsele să mai treacă prin depozitele unui magazin de bricolaj. Este o modificare radicală a modelului de business consacrat, care în engleză se numește disruption.

 

      
Tedy Necula este născut 2 aprilie 1989  București,  este  regizor și producător de filme si speaker motivațional.  Tedy Necula nu este doar un talentat regizor și producător, ci și un vorbitor inspirațional remarcabil. El este singurul regizor român cu dizabilități și își folosește povestea de viață pentru a inspira și a motiva oamenii.

   

Mihai Leu este Nascut la 13 februarie  1968 in Hunedora. A început să practice boxul la varsta de 9 ani, iar 1997 a devenit campion mondial. De asemenea, în 1994 a debutat și în automobilismul sportiv, iar de-a lungul timpului a participat la numeroase raliuri unde a urcat pe podium.  Pe langa pasiunea pentru Box , Mihai Leu mai are  pasiuni si pentru alte sporturi (Raliuri,Kempo.) 

 

Dan Vodnar este nascut la 2 noiembrie 1982.

Profesor de Gastronomie Moleculară şi Biotehnologii alimentare, în cadrul Facultăţii de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca. Top 2% oameni de ștință din lume. Membru Academia Europea. Autorului proiectului  Știință cu sare și piper.

 

Bob Radulescu a decis sa devină actor încă de mic, asa ca dupa ce a urmat cursurile Scolii Populare de Arte ca mai apoi sa dea examen la teatru, la doar 19 ani   Este un povestitor remarcabil, are o imaginație incredibilă și o creativitate debordantă.

 

Betty Darabont - Absolventă de Economie și Management în Italia cu masterat în viticultură și enologie în Franța și Germania, trecută prin două multinaționale și printr-un think-tank care studiază schimbările climatice