Radacini Fest

BBSO Baia Mare

25 July, 10:00
Lacul Nistru, la 15 km de, Baia Mare


Vino cu noi vara asta la #rădăcinifest. 
Un festival de muzică și mesaje creștine, ce va avea loc între 25-28 iulie la Lacul Nistru, la 15 km de Baia Mare. 
Artiști creștini cunoscuți, trupe și vorbitori care vor prezenta Evanghelia, ne vor provoca la o viață dedicată lui Dumnezeu.

Rezerva-ți un loc chiar acum!

Early Bird - Persoana Pretul intreg este de 250 lei
Access la cele 4 zile de festival
Activitati recreative
Sesiuni devotionale
Concerte
Mic dejun
O cafea de specialitate gratuita/zi
Pret valabil pana in 25 Iunie
Preț bilet
Pret: 200 Lei
Ati atins cantitatea maxima permisa de organizator pentru o rezervare.
Număr locuri
Early Bird - 2 Adulti + 1/2 Copii Sub 7 ani sau 2 frati sub 18 ani
Preț bilet
Pret: 380 Lei
Ati atins cantitatea maxima permisa de organizator pentru o rezervare.
Număr locuri

Vino cu noi vara asta la #rădăcinifest. 
Un festival de muzică și mesaje creștine, ce va avea loc între 25-28 iulie la Lacul Nistru, la 15 km de Baia Mare. 
Artiști creștini cunoscuți, trupe și vorbitori care vor prezenta Evanghelia, ne vor provoca la o viață dedicată lui Dumnezeu.

Rezerva-ți un loc chiar acum!

Detalii eveniment

Vă invităm să participați la Rădăcini Fest, un festival de muzică și mesaje creștine, ce va avea loc între 25-28 iulie la Lacul Nistru, la 15 km de Baia Mare. Evenimentul, organizat de biserica noastră, va include artiști creștini cunoscuți, trupe și vorbitori care vor prezenta Evanghelia și vor provoca la o viață dedicată lui Dumnezeu.

Festivalul se desfășoară în format de tabără, cu cazare la corturi și activități specifice unei tabere creștine. Vom avea timp de închinare și mesaje devoționale dimineața, concerte și predici seara, ateliere și sesiuni de întrebări și răspunsuri pe parcursul zilei.

Ne dorim ca toți participanții să se bucure de eveniment, așa că pregătim și activități recreative, jocuri, drumeții și competiții sportive. Mâncarea va fi asigurată de o echipă de food truck la costuri accesibile.

Festivalul se adresează în special tinerilor și familiilor tinere, dar toți sunt bineveniți.

Regulamentul de participare

1.⁠ ⁠Respect reciproc: Ne angajăm să ne tratăm unii pe alții cu respect și iubire, recunoscând că suntem parte a unei comunități creștine.

 2.⁠ ⁠Participare activă: Ne încurajăm reciproc să participăm activ la toate activitățile taberei, inclusiv închinarea, predici, studiul Bibliei și activitățile de grup.

 3.⁠ ⁠Curățenie și ordine: Ne asigurăm că păstrăm curățenia în spațiile comune și că respectăm regulile de igienă și ordine stabilite de organizatori.

 4.⁠ ⁠Abținere de la substanțe nocive: Respectăm mediul creștin al taberei, astfel că ne abținem de la consumul de alcool, tutun și alte substanțe nocive.

 5.⁠ ⁠Modestie în vestimentație: Ne îmbrăcăm modest și adecvat, respectând standardele creștine de decență și modestie.

 6.⁠ ⁠Respect față de natură: Avem grijă de mediul înconjurător și ne asigurăm că nu cauzăm daune naturii prin acțiunile noastre.

 7.⁠ ⁠Respectarea programului: Respectăm orarul stabilit pentru activități, predici și momente de închinare, fiind la timp și participând activ.

 8.⁠ ⁠Comunicare pozitivă: Ne exprimăm gândurile și sentimentele într-un mod pozitiv și constructiv, evitând limbajul obscen sau ofensator.

 9.⁠ ⁠Ascultarea liderilor: Ascultăm și respectăm indicațiile și deciziile luate de către liderii taberei, înțelegând că acestea sunt pentru binele comun al tuturor participanților.

10.⁠ ⁠Rugăciune și devotament: Ne dedicăm timp pentru rugăciune personală și pentru studiul Bibliei, căutând să ne apropie de Dumnezeu în mod sincer și profund.

11.⁠ ⁠Siguranța personală: Ne angajăm să ne protejăm propria siguranță și să avem grijă unii de alții, raportând imediat orice situație de pericol sau incidente neplăcute liderilor taberei.

12.⁠ ⁠Respect față de proprietatea taberei: Avem grijă de facilitățile și echipamentele taberei, evitând distrugerea sau vandalizarea acestora și raportând eventualele defecțiuni sau probleme organizatorilor.

13.⁠ ⁠Relații interpersonale: Ne comportăm cu integritate și respect în relațiile noastre interpersonale, evitând gâlceava, judecățile superficiale și comportamentul nedemn de un creștin.

14.⁠ ⁠Participare la activități: Ne implicăm cu entuziasm și deschidere în toate activitățile taberei, fiind deschiși la noi experiențe și la cunoașterea altor participanți.

15.⁠ ⁠Respectarea tăcerii: Ne asigurăm că păstrăm tăcerea în timpul momentelor de închinare, rugăciune sau studiu al Cuvântului lui Dumnezeu, permițându-le celorlalți să se concentreze și să se conecteze spiritual.

16.⁠ ⁠Respectarea regulilor de siguranță: Participăm cu atenție și responsabilitate la activitățile recreative și sportive, respectând regulile de siguranță și recomandările organizatorilor.

17.⁠ ⁠Gestionarea conflictelor: Abordăm eventualele conflicte sau neînțelegeri într-un mod matur și respectuos, căutând soluții constructive și reconciliere în spirit creștin.

18.⁠ ⁠Deschidere spre învățare: Suntem deschiși să primim învățătură și îndrumare spirituală din partea liderilor și vorbitorilor taberei, căutând să ne dezvoltăm în credință și în cunoașterea lui Dumnezeu.

19.⁠ ⁠Contribuție la comunitate: Ne implicăm activ în viața comunității taberei, fiind deschiși să oferim ajutor și încurajare celor din jur și să contribuim la atmosfera pozitivă și edificatoare a taberei.

20.⁠ ⁠Recunoștință și mulțumire: Ne exprimăm recunoștința față de organizatori, voluntari și toți cei implicați în organizarea taberei, apreciind eforturile lor și contribuția la reușita evenimentului.

Prin respectarea acestor reguli, ne angajăm să contribuim la crearea unei experiențe pline de binecuvântare și împlinire spirituală pentru toți participanții la tabăra creștină.

21.⁠ ⁠Înotul este strict interzis
22.⁠ ⁠⁠este interzisă distrugerea decorului